uitdeuken3Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine schades aan uw auto worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien wordt uw auto gerepareerd terwijl u wacht!

 

Uitdeuken zonder spuiten

Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de autobezitters wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden.

Eurogarant Smart Repair bedrijven biedt uitkomst. Zij kunnen kleine deukjes ter grootte van een € 2,- muntstuk effectief herstellen door middel van uitdeuken zonder lakschade. Met uitdeuken en spuiten kunt u uw auto laten uitdeuken tegen lage kosten.

Herstelbedrijven

 

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten!

  • uitdeuken2Geen plamuur- en spuitwerk
  • Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren
  • Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent

Eurogarant Smart Repair maakt uw auto weer als nieuw met uitdeuken zonder spuiten. Vertrouwd, vakkundig en snel!

 

Uitdeuken zonder lakschade kosten

De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen. De deskundige medewerkers van Eurogarant Smart Repair kunnen u alles vertellen over de prijzen en kosten voor het uitdeuken zonder lakschade.

Smart Repair