Referenties

Autoschade door wassen

“Schade door te wassen”

Ik rij heel graag met de auto. Ik was hem dan ook bijna wekelijks. Tot voor kort deed ik dat in de carwash, maar nadat deze de laatste keer krasjes had veroorzaakt was ik hem voortaan met de hand. Gelukkig konden de krasjes heel eenvoudig worden hersteld door toedoen van Smart Repair. Mijn auto ziet er weer uit als nieuw en de kosten vielen heel erg mee!

Hindi – eigenaar VW Passat uit 2014

“Pas op voor het paaltje”

Een dag met het gezin naar het pretpark. Een heel fijne dag die in mineur eindigde, toen ik bij het verlaten van de drukke parking een paaltje over het hoofd zag. Het resultaat: een geschaafde bumper. Ik vreesde een nieuwe bumper uit mijn eigen zak te moeten betalen, gezien de hoge franchise van mijn omnium.Ik was dan ook heel aangenaam verrast dat via Smart Repair de bumper kon worden hersteld en bovendien voor weinig geld.

Marie en Tom – eigenaar Renault Scenic uit 2008

Uitdeuken zonder spuiten

Schadeherstelling

“Alleen het beste is genoeg voor mijn trots”

Jaren ben ik bezig geweest met de restauratie van mijn SL uit 1955.Ik ben ik dan ook heel voorzichtig met mijn auto, maar helaas degene die naast mijn auto parkeerde was dat minder.

Het resultaat was een klein deukje. Dure herstelling verwachtte ik, maar middels Smart Repair kon het deukje worden hersteld zelfs zonder mijn auto te spuiten. Je ziet er nu niets meer van!

Tom – eigenaar Mercedes-Benz 300 SL uit 1955

“Een steen op de motorkap en de voorruit, schade waar ik niets aan kon doen”

Voor mijn werk leg ik dagelijks vele kilometers af. Ik zit dus veel in mijn auto en draag er ook zorg voor. Maar het onvermijdelijke is gebeurd: een steentje op de ruit en op de motorkap. Echt zonde, want mijn auto wordt zo ineens minder waard. Gelukkig kon dit hersteld worden door mijn Eurogarant Smart Repair hersteller. Echt goed & voordelig!

Juliet – eigenaar Fiat Stilo uit 2005

Glasherstelling